If you can't see this flash, you should install Macromedia Flash Player as soon as possible

 

Caută in:
conţinut
ştiri
resurse

 

Ştiri

Dl. Costin Radu Alexandrescu, noul Presedinte al Energy Holding

Domnul Costin Radu Alexandrescu este noul Presedinte al companiei Energy Holding. Domnia sa ii succede la conducerea companiei D-lui Roy A. Maybud, care s-a retras dupa o cariera profesionala de exceptie.

Cu o experienta de peste 28 de ani, acumulata in mai multe domenii de activitate, Dl. Maybud a fost vicepresedinte, respectiv presedinte al companiei timp de 8 ani, perioada in care s-a asigurat de bunul mers al afacerii atat pe piata interna, cat si pe piata externa. Domnia sa s-a implicat in proiecte importante de CSR (Corporate Social Responsibility), demonstrand astfel ca Energy Holding este o companie puternica care dovedeste responsabilitate si implicare in comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Pe aceasta cale, angajatii Energy Holding tin sa multumeasca D-lui Roy Maybud pentru contributia adusa dezvoltarii companiei, precum si pentru devotamentul sau.

In dubla sa calitate, de Administrator/Director Vanzari in cadrul Diviziei Furnizare Energie Electrica, Dl. Alexandrescu s-a remarcat cu o vasta experienta in domeniul vanzarilor, aducandu-si semnificativ contributia la realizarea obiectivelor managementului companiei. In noua sa calitate de Presedinte al Energy Holding, Dl. Alexandrescu va continua aceeasi politica de management, eforturile domniei sale si a intregii echipe urmand sa fie directionate spre mentinerea companiei in randul celor mai importanti furnizori de energie electrica atat pe piata interna, cat si pe piata externa.

top